Lidwien Jansen Trainer van talent & coach zinvol leven
 

HOME
LIDWIEN JANSSEN
TALENT ONTWIKKELING
PROFESSIONELE VERDIEPING
ZINVOL LEVEN
FAMILIEOPSTELLINGEN
  IN HET REINE KOMEN MET HET   VERLEDEN

CONTACT
LINKS

 

 

 

FAMILIEOPSTELLINGEN

Het wordt zichtbaar dat er in de diepte van de ziel een kracht is die zich richt naar een oplossing en naar verzoening. Bert Hellinger: De Kunst Van Het Helpen.

Een familieopstellingen kan de verborgen krachten zichtbaar maken die spelen binnen een familierelatie, een partnerrelatie, een werksituatie, of binnen een conflict in jezelf. Feitelijk kun je alles in je leven waar je een vraag over hebt opstellen In een opstelling wordt de situatie met de hulp van representanten, in de ruimte opgesteld. Een representant kan staan voor jouzelf, je vader, moeder, broers of zussen of voor een specifiek probleem, gevoel of conflict. Door wat de representanten voelen en ervaren worden patronen, verhoudingen en spanningen spontaan zichtbaar gemaakt. Het werpt licht op de oorsprong van deze patronen en spanningen. Je eigen rol in het geheel wordt zichtbaar en daarmee wordt de deur naar heling geopend.

In de tweedaagse workshop In het reine komen met het verleden onderzoek je in welke patronen je vastzit en hoe je uit onbewuste loyaliteit oude patronen herhaalt.

In de workshop Je Talent in werking gebruiken we opstellingen om helderheid te krijgen over de krachten die werkzaam zijn in relatie tot je Talent. Hoe saboteer jij jezelf?

In een Individueel consult kun je ook een opstelling doen, met behulp van sjablonen. Naar aanleiding van je vraag bepalen we naar welke relatie en/of elementen je wilt kijken. Voor elke persoon of element kies je een sjabloon en die leg je op de grond in het patroon dat jij ervaart. Door te kijken en door op de sjablonen te gaan staan, ervaar je wat zichtbaar wil worden.


 
 


 

 
   Lidwien Janssen Trainer van Talent & Coach Zinvol Leven  Laplacestraat 12-1 1098 HV Amsterdam T 020- 4681732  E info@lidwienjanssen.nl  webdesign arteos.nl