Lidwien Jansen Trainer van talent & coach zinvol leven
 

HOME
LIDWIEN JANSSEN
   INSPIRATIE

TALENTONTWIKKELING
PROFESSIONELE VERDIEPING
ZINVOL LEVEN
FAMILIEOPSTELLINGEN
CONTACT
LINKS

 

OVER LIDWIEN

Zoek je voor je persoonlijke groei of professionele ontwikkeling een ervaren coach?

Als Trainer en als Coach help ik je voorbij te gaan aan  je onzekerheden en het wezenlijke in jezelf naar buiten te brengen. Daarin zul je grote voldoening vinden.

Mensen hebben behoefte aan zekerheid in hun leven.
Die zekerheid zoeken we vaak in omstandigheden, in de dingen buiten onszelf, zoals in een partner, een druk sociaal leven, financieel succes, een verzorgd uiterlijk of een volgende promotie.

Met die benadering kom je vroeg of laat bedrogen uit, want het leven laat zich niet inrichten naar ‘dwingende’ wensen en verwachtingen. Er zijn geen zekerheden, alles verandert voortdurend.

Verandering is de essentie van het leven. Hervind en verbind je daarom met wie je werkelijk bent. Daarin ligt je enige echte houvast. Het stelt je in staat dit korte leven voluit, hartgrondig en onbevreesd tegemoet te treden.

Je bent er, en je bent er niet voor niets. Mijn inzet is erop gericht dat jij daarop gaat vertrouwen. Het maakt vrij en opent de deur voor antwoorden op vragen als:
- Wat wil ik?
- Waar wil ik zijn, met wie?
- Wat kan ik realiseren?
- Waar en voor wie kan ik van betekenis zijn?

Mijn aanpak kenmerkt zich door een grote beschikbaarheid voor JOUW vraag. Ik werk zonder vooropgezet plan. Alle geworstel en frustraties, ze mogen er zijn. Het is het punt van waaruit we starten.

De inzichten die komen als je het naar-buiten-gericht-zijn los laat, maken we direct toepasbaar op jouw leven. In die zin is mijn benadering erg praktisch. Ik ga altijd uit van concrete situaties.

Het is mijn missie om jou je Waarde te doen beseffen.

 
Iets over mijzelf…

Tot mijn 14e woonde ik op zonnig Curaçao en nam vandaar een flinke dosis Caribische passie mee naar Nederland.

In Nederland begon ik mijn werkleven bij organisaties op het gebied van training & scholing, marketing & sales, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Sinds 1993 heb ik mijn eigen praktijk. Daar ben ik mensen behulpzaam in het levendige proces van menswording en zingeving.

Samen met collega Juno Quist richtte ik in 1995 Ranthia, school voor toegepaste mystiek op. Ik kon hier mijn liefde voor het trainen van mensen kwijt en tot 2010 heb ik er enkele honderden mensen opgeleid tot bewuste professional. 

Wat ik bied, is geen cognitieve weg. De benadering is vooral ervaringsgericht: door te onderzoeken, te doen en te ondervinden krijg je contact met een Grotere Intelligentie. En dat gebeurt in een veilige sfeer van ongedwongenheid en vertrouwen.

Hoewel ik al een tijdje in het vak zit, ben ik nog altijd leerling en in ontwikkeling, met veel plezier. 

Bij Pulsar ben ik opgeleid in de
Pulsarvisie. Een overzicht van overige opleidingen en werkkringen vind je op mijn LinkedInprofiel
. 

 
   Lidwien Janssen Trainer van Talent & Coach Zinvol Leven  Laplacestraat 12-1 1098 HV Amsterdam T 020- 4681732  E info@lidwienjanssen.nl  webdesign arteos.nl