JAARTRAJECT TRAIN DE TRAINER: WALK YOUR TALK
 

HOME
LIDWIEN JANSSEN
TALENTONTWIKKELING
PROFESSIONELE VERDIEPING
ZINVOL LEVEN
FAMILIEOPSTELLINGEN
CONTACT
LINKS

 

 

 

LINKS

Pulsarinspireert

Een cursus in wonderen:
Koos Janson
Juno Welter

Advaita Vedanta:
Florian Schlosser
Jan van Delden
Rupert Spira

Familieopstellingen:
Harrie de Kruijff
Elly te Brake
Els Thissen

The Work of Byron Katie

 

Wat zijn ‘Stapstenen’

Maak geen enkel probleem in je leven groot, want daarmee maak je jezelf klein. Elke gebeurtenis is klein in het besef wie je werkelijk bent.
Koos Janson

Als we een probleem of conflict ervaren, staan we vaak machteloos. We denken alleen maar: hoe kom ik zo snel mogelijk uit deze ellende?

De problemen in je leven kun je ook anders bezien. Als je inziet dat ze er zijn om je als mens te laten groeien, dan helpt elk conflict je om terug te keren naar je Ware Aard. Daar vind je de vrijheid die je in feite bent. 

Als je de situatie accepteert en je gevoelens van angst, verdriet of woede kunt omhelzen, wordt het conflict een stapsteen naar de stilte in jezelf. Door ruimte te geven aan wat er is, maak je contact met een dieper weten.

Je richt je tot de eenvoud van je Hart en vraagt om hulp. Elke blik vanuit het Hart is openend. Dwars door de problematiek heen zie je de oplossing schemeren. 

.
 

 

   Lidwien Janssen Trainer van Talent & Coach Zinvol Leven  Laplacestraat 12-1 1098 HV Amsterdam T 020- 4681732  E info@lidwienjanssen.nl  webdesign arteos.nl