Lidwien Jansen Trainer van talent & coach zinvol leven
 

HOME
LIDWIEN JANSSEN
TALENT ONTWIKKELING
  WORKSHOP ONTDEK JE TALENT
  WORKSHOP JE TALENT IN WERKING
  WORKSHOP TASTE YOUR TALENT
  TALENT TRAINING VOOR TEAMS
  ERVARINGEN


PROFESSIONELE VERDIEPING
ZINVOL LEVEN
FAMILIEOPSTELLINGEN
CONTACT
LINKS

 

WORKSHOP 'ONTDEK JE TALENT'

Leeft jouw Talent ook een sluimerend bestaan?

Ontdek Je Talent is voor jou…
Als je voor eens en altijd wilt weten wat je echt te bieden hebt. Je wilt het beste uit jezelf halen, maar merkt dat je je vermogens onvoldoende benut.

Of je hebt een vermoeden van je kwaliteiten, maar bent nog onzeker over je werkelijke bekwaamheid.

Het verloop van de workshop
De dag beginnen we met het je eigen maken van de mensvisie dat iedereen twee kanten heeft: de vrije mens en de gebonden mens.

Aan de hand van gerichte aanwijzingen gaan we vervolgens op zoek naar jouw kwaliteiten en vermogens. In een krachtige stilteoefening kijk je bijvoorbeeld terug op de rode draad in je leven, naar dat wat er met kop en schouders boven uitsteekt.

Het is mijn taak ervoor te zorgen dat jij je Talent daadwerkelijk te pakken hebt. Op die 'puntjes op de i zetten' ben ik zowel geduldig als vasthoudend, want we gaan door totdat het kwartje is gevallen:

Talent gevonden, mission accomplished.  


Een Geboren Vernieuwer
Tijdens een Talentworkshop op Fontys Hogeschool, voor studenten van de deeltijd commerciële economie ontmoette ik Bjorn, een enthousiaste jonge vent die het tot nu toe in geen enkele baan langer dan een of twee jaar had volgehouden.
Zijn omgeving maakte zich enigszins zorgen om wat zij zagen als omzwervingen en drong aan op zekerheid. Hij werd onrustig genoemd en kreeg kritiek dat hij zich niet wilde verbinden. Dat hij z'n laatste baan, accountmanager bij een groothandel voor bouwmaterialenuit eigen vrije wil niet had omgezet naar een vast contract, had iedereen verbijsterd.
Bjorn kon zelf moeilijk benoemen waarom hij telkens weer weg wilde of weg moest, totdat hij in de workshop ontdekte dat hij een geboren Vernieuwer is. Met terugwerkende kracht vielen alle kwartjes op hun plaats. In elke job was hij zich na enkele maanden gaan vervelen en op zoek gegaan naar wat er in het bedrijf niet goed liep en beter kon. Ik zag hem ter plekke tot rust komen en dit Talent aannemen als helemaal horende bij hem. 


 

 Na afloop…
Heb je je Talent benoemd en toegeëigend en dat geeft een helder beeld van wat je hebt bij te dragen in het leven.

Bovendien heb je de kwaliteiten die jouw Talent ondersteunen, leren kennen. Het geeft je daadkracht en vertrouwen in eigen kunnen.

De mensvisie die je meeneemt, stelt je in staat het potentieel van jezelf en anderen optimaal te benutten. En met de praktische tips die je krijgt, kun je deze visie direct toepassen in je dagelijkse leven.

Praktisch
Deze workshop wordt gegeven in Amsterdam en duurt een dag. De kosten zijn 135 euro. Betaalt je werkgever, dan is het 215 euro (beide inclusief btw).

De eerstkomende workshop in Amsterdam is op vrijdag 16 februari 2018
 


MELD je nu aan of neem voor meer informatie CONTACT op.


 

 
   Lidwien Janssen Trainer van Talent & Coach Zinvol Leven  Laplacestraat 12-1 1098 HV Amsterdam T 020- 4681732  E info@lidwienjanssen.nl  webdesign arteos.nl