Lidwien Jansen Trainer van talent & coach zinvol leven
 

HOME
LIDWIEN JANSSEN
TALENT ONTWIKKELING
  WORKSHOP ONTDEK JE TALENT
  WORKSHOP JE TALENT IN WERKING
  WORKSHOP TASTE YOUR TALENT
  TALENTTRAINING VOOR TEAMS
  ERVARINGEN

PROFESSIONELE VERDIEPING
ZINVOL LEVEN
FAMILIEOPSTELLINGEN
CONTACT
LINKS

 

 

 

DE WORKSHOPS TALENT ONTWIKKELING

Het mooie van je Talent leren kennen is dat je het niet meer kunt verliezen. Het prikkelt je om te onderzoeken wat echt bij je past.

Je Talent is jouw bijdrage. Het is van grote waarde omdat het je de kracht geeft om iets of iemand naar een hoger plan te tillen.

Je Talent is meer dan een kwaliteit, het verwijst direct naar je essentie. Het is een aangeboren zielsaspect, zo eigen aan jou dat je vaak niet beseft dat het er is.

In de workshops Talentontwikkeling help ik mensen hun aangeboren Talent te herkennen en te benoemen.

De effectieve methode die ik daarvoor heb ontwikkeld, heeft vele mensen mooie en waardevolle inzichten opgeleverd. Dat varieert van rust en acceptatie tot vertrouwen in eigen kunnen en je leven een positieve wending geven.

Enkele deelnemers hebben hun ervaringen beschreven.

 

 Oleg Popov, clown voor het leven, benoemde in een interview zijn clown-zijn als een specifieke conditie van de ziel. Oud-Premier van de voormalige Nederlandse Antillen, Emily de Jongh-Elhage beschrijft zichzelf als 'bruggenbouwer' en over Darwin zegt men dat hij een meester was in 'het leggen van verbanden'.

Neem voor meer informatie CONTACT op.

 


 

 
   Lidwien Janssen Trainer van Talent & Coach Zinvol Leven  Laplacestraat 12-1 1098 HV Amsterdam T 020- 4681732  E info@lidwienjanssen.nl  webdesign arteos.nl